perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Kosmettiikkaa

Aaaaw, äskön tipahti postiluukusta Avonin uusin esite ja voi että siellä oli kaikkee kivaa! Onneks on joulu niin voi hyvällä omalla tunnolla vähän laittaa rahaa kaikkiin nätteihin ja hyväntuoksusiin pulloihin ja kivanvärisiin luomiväreihin, kynsilakkoihin sun muihin plus sitten kaikkkeen peruskamaan, kuten vartalovoiteisiin, shampoisiin ja muihin. Ihhhihihihiiii ihanaa! Silmään tai oikeestaan nenään osu kans Patrick Dempseyn nimikkotuoksu. Yleensä karsastan tuoksui jotka on tarkotettu miehille koska ne on aina niin voimakkaita, mutta tämä on ihana! Lämmin mutta samalla raikas. Patrick myös myy varmasti tuotetta hyvin naamallaan:


Jos suht halpa ja samalla hyvä kosmetiikka, ihanat tuoksut ja kauniit pakkaukset kiinnostaa, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä, olen jälleenmyyjä ;).  Tässä suora linkki katalogiin!

Löytyy mm.


Joulukoristeita!


Yksi mun henkilökohtaisista suosikeista tämä herra pullo! En kyllä muista miltä tämä tuoksuu, mutta pulloa olen aina ihaillut.


Kaikenlaisia settejä löytyy. Kuvassa olevat setit sisältää suihkugeeliä, vartalosuihketta ja vartalovoidetta ja paketit maksavat 6,90€. Tämä oikeanpuoleinen granaattiomena-tuoksu on yksi mun lemppareista. Löytyy myös kaikenmoisia kynsisettejä sun muita silmämeikkisettejä, joilla näkyi olevan hintaa semmoset kaksitoistaeuroa.


Ja tadaa, Patrick Dempsey-tuoksu! Olihan se pakko nyt näyttää. Muutenkin tässä kampanjassa miestentuotteita on enemmän kun normaalisti, että puskii urokset ja tytsyt jotka uroksille haluaa kivaa joululahjaa :D.



Tässä kaks mun suosikkia :D. Huulipuna jossa on kultaa ja ripsarit kera glitterin :DD. Menee vähän yli mun ymmärryksen, mut kivat niille jotka tykkää! nykyään kyl näkee aika monella kaikenmaailman paljettilegginssei sun muuta glittertilpehööriä, että ehkä niille nämä sopii?

Pakko kans esitellä tää ihana luomiväripaletti! Eikö olekin söpö, aivan mieletön!


Ja tämä on oikeasti paras tuote ikinä ja mulle lähtee kyl ehkä muutama puteli tätä! Aivan mahtavan kevyt ja luonnollinen ja jättää tosi hyvän jäljen alias ei jätä mitään jälkeä :D. Ihosta tulee niin terveen ja vähän pävettyneen näkönen. Tykkään, tykkään tykkään <3. Enkä oo ainut, meidän puolsukua [eli kaikki naiset] on aivan hullantuneita tähän tuotteeseen ja pari kaveria kanssa.


Ja mitähän nää on? SÖPÖJÄ!


Jaana katoppa tänne, sähän tykkäät kynsistä ja tässä on kynsitarroja joita voit liimata koristeeksi! Ei tarvii enää Heinin tulla koristelee ;). Aika söpöjä kyllä mustakin.


Brownie-huulirasva? <3


Entä kelpaisiko kylpy kera ruusunlehtien? Nämä ruusunlehdet toimii saippuana ^^. Kauneutta, tunnelmaa, puhtautta ja hyvää tuoksua!


Mitä Avonilta ei löydy, sitä ei tarvitsekaan :D. Kynttilä ja suitsukesetti talvi-iltoihin, mua ainakin houkuttaa. Yläkulmassa kanssa mun himoitsema oliivisarja.


Innostuin nyt tästä tuote-esittelystä vähän liikaa, mut kuka vois vastustaa tämmöstä purkillista rasvaa?


Noi korut on myös kivoja mun mielestä.


Nämä näion ekaa kertaa tänään! Voi luoja miten sieviä, varsinkin tämä tummempi! Pitäs varmaan tilaa itelleen joululahjaksi.


Yläoikeella korvakorusetti vähän lapsekkaammille, taikka suoraan pikkutytölle, joulukorvikset!


Puukoruja ja turkooseja koruja. Noi puuhelmet on ihanat.


Ja värikkäitä koruja! Nääkin bongasin vasta ekaa kertaa ikinä.


Viimeisenä mehevä kuva mantelikasvonaamiosta! Jätin monet ihanat törpykät kylläkin väliin ;(. Eli kattokaa itte! :D. Mutta tässä jtoakin maistiaisia tosta meneillään olevasta kampajasta. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...