lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Vaatetusta eteenpäin vietäväksi!

Lähinnä tarkoitettu erään foorumin kävijöille, muttei miksi muutkin saisi katsella jos jotain löytyisi :D. Mutta siis postikuluja sais ite maksella jos jotakin haluaa ja jos ottaa monta, voi hintoja vähän pienennellä ja esim. Selloon tänne Espooseen voin kuljettaa ja semmosia ^^. Täällä myös kahdet kengät!


















Tämmönen normaali rusehtava noin polviin asti ylettyvä Vero Modan kokoa 36 oleva mekko. Laittasin hintaa vaikka kympin. Oon kerran kokeillu päälle :D.


 Tämmönen ruskee biletysmekko. Venyvää kangasta ja koko on XS. Liian pieni mulle, kerran oon käyttäny Kreikassa iltaaviettäessä. Olkaimet menee selästä ristiin ja tommonen kiristys löytyy. Helma pidempi toiselta sivulta ja toi paljettijuttu tossa edessä näkyy vähän läpi. Mä oon 164cm pitkä ja mulla toi meni ihan hyvin pelkästeen mekkona, mutta vähän pidemmälle ihmiselle saattaa toimia paremmin yläosana.







Tossa vielä yksi kuva, jossa näkyy se mun päällä. Hintaa vois tällekin laittaa 10€.
















Viininpunanen tunika 3/4 hihoilla ginasta. Kooksi väittää XS mutta mun mielestä isompi. Kokeiltu päälle ehkä kahdesti. Hintaa jos vaikka viitosen.
















Ruudullinen XS tunika ginasta. Tälläkertaa koko pätee paremmin. Kerran pidetty päällä ja laitetaan hintaa taas viitonen. VARATTU!
















 

H&Mn ruskea pitsipaita. Nätti juhlissa jonkun topin päällä yhdistettynä muksaan hamoseen. Koko on mukamas M-mutta ite sanoisin pienemmäksi. En ole todistettavasti koskaan pitänyt tätä ja hintaa laittasin vaikka 2€. VARATTU!

























H&M taas, mustavalkee Young-malliston 170cm-koko. Käytän usein lasten vaatteita, vaikken mikään XS kooltani olekaan, mutta tämä kesämekkonen oli liian rajun värinen mulle, jäi siis käyttämättä. Kerran kokeiltu päälle. Hintaa vaikka viitonen.










Tämä on samanmoinen kuin ylempi, mutta vain oranssipinkki-vaakaraidallinen ja vielä paketissa :D. Sama hinta.













Linkin S-kokonen t-paita, josta pidän kovin, mutta se on liian pieni! Pidetty väkisin ehkä kolmesti, mutta sitten totesin, että pakko laittaa pois kun on liian pieni ;(. Hintaa vaikka viitonen.
















Tää vasta jännä juttu onkin! Ihastuin väriin, muotoon, yksityiskohtiin ja kaikkeen kun ostin, mutta todellisuudessa pidin kerran ja totesin ettei toi oikeestaan ookaan niin mua. Takana tommonen jännä punottu nauha, joka yhdistyy vyötärölle ja edessä ihania nappeja <3_____<3 VARATTU!











Pidän tästä aivan kamalasti, mutten varmaan tulee silti koskaan päälle laittamaan. Jos hintaa vaikka kymppi. Koko joku M/38
















Tämmönen turkoosi mekko, joka on tosi kiva päällä! Käytetty Kreikassa pariin otteeseen mut ei sit varmaan muuten koskaan. Kivat nauhat vyötäröllä, jotka voi sitoa kiristämään, sidottavat olkaimet niskan taakse. Tosi kiva kesämekko kyllä, mutta ei oikein mun värinen sit kuitenkaan. Helman pituuskin on täydellinen! Hintaa vois tällä olla kans se kymppi. Kooltaan tämä on varmaan 36/M













Tämä lappuhaalarimekkohame on liian pieni! Käytin kerran ja samalla sen totesin. Ruskean värinen ja kooltaan S. Hintaa kymppi.

















  Normi pinkki t-paita, Koko 36 ja hintaa vaikka 3€. En ole käyttänyt ikinä.















 Ginan S-kokoinen musta jättigollegepaita. Olen kokeillut päälle kahdesti, mutta musta väri ei tuntunutkaan omalta. Hintaa 5€-
















Crockerin lähes uudet farkut, 26tuumaset, jääneet liian pieniksi. Lahkeenpituus muistaakseni 34 tai 32. 10€
















Kokoa 36 olevat oliivinvihreät vakosamettihousut. Lähes käyttämättömät. 10€.











Mustat caprilahkeiset Bershkan housut. Pidetty pari kertaa, mutta jääneet pieniksi. Koko 36/26/8/M. Hintaa vaikka 7€.










Crockerin shortsit, jotka ostettu naistenpuolelta, mutta ovat mielestäni malliltaan lähinnä miesten. Leveyttä löytyy L-koon verran, vaikka lapussa lukeekin M. Pysyvät vyöllä päällä itselläni, mutta päätin silti laittaa eteenpäin. Pari kertaa kokeiltu päälle, muttei varsinaisesti pidetty koskaan. Hinta 10€.





Vähän huonoja kuvia :D. Saa pyytää parempia jos kiinnostaa! :D. Mutta tässä ruskea sammarihame, joka yltää polvien yläpuolelle ja on kokoa 36. Käytetty ehkä pari kertaa koiranäyttelyssä koiraa esittäessä. Hintaa vaikka se kymppi taas.







Vielä kamalampi kuva :D. Mini liituraitahame kokoa 36. Ollut käytössä myös koiranäyttelyissä. Hintaa vaikka viitonen.









Roxyn ruutuhousut. Hieman kuluneet lahkeista, mutta muuten hyvässä kunnossa. 29 tuumaset ja pieneksi jääneet minulle lahkeista, eli ei tyttöselle joka tarvitsee lahjepituutta yli 32tuumaa! Hintaa vaikka 6€.























Kiva tunikajuttu. Vähän militaristi- tai partiohenkinen. Kokoa M. Todella kivan värinen ja näkönen ja tuntunen ja kaikkee, muttei se vaan näyttäny mun päällä hyvältä ;(. Harmi, olisin niin halunnut että näyttäisi! Hintaa 10€.

5 kommenttia:

  1. Voisin ottaa noista vaikka kaikki, jos olisin rikkaampi ja pienikokoisempi :> Tuo ruskea nappimekko on ihana, lappuhaalarimekko myös. Multa löytyy tuo biletysmekko/toppi mustana :D http://3.bp.blogspot.com/_Bc9tubymUf4/SmndhlNVnuI/AAAAAAAABe4/km647hnDnkc/s1600-h/Untitled-1.jpg

    VastaaPoista
  2. rikkaudesta vois tinkii monen euron verran, mutta suuremmaksi noita ei kyllä valitettavasti saa :(. Joka on useen kanssa se syy kans miks niistä pitää luopua.

    VastaaPoista
  3. Mä haluaisin ostaan tän (http://3.bp.blogspot.com/_0SuDKAjBHyU/S37M3drpz9I/AAAAAAAABqk/oRrP623JiRA/s1600-h/tavaraa+061.JPG) siis ton ruskeen mekon, missä on noita nappeja rintamuksessa. Oon nyt tulossa helsinkiin, niin pystyisitkö huomenna (sunnuntaina) tai maanantaina tuomaan sen vantaalle tai helsingin keskustaan? Vai laitanko tuleen rahoja ja postikuluja? Niin ja jos pystyt tuomaan ilman postin apua niin soitathan.

    Terv. Helena Leimola
    puh. 040-5235262

    VastaaPoista
  4. Heipsis, mua kiinnostais toi punavalkoruudullinen tunika ja sen alapuolella oleva ruskea pitsipaita.

    Voit mailata mulle osoitteeseen lasipisara@gmail.com janiinja olen siis turrilan Sissi :)

    VastaaPoista
  5. Hurrah, that's what I was seeking for, what a data! existing here at this weblog, thanks admin of this web site.

    Also visit my blog :: cellulite treatment

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...